Primarul Fritz după vizita la Clinica de Oncologie: Sistemul de termoficare din...

Primarul Fritz după vizita la Clinica de Oncologie: Sistemul de termoficare din București plătește un preț preferențial pentru gaz de la o companie de stat

1
DISTRIBUIȚI

După ce a vizitat, vineri, Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal de pe bd. Victor Babeș, primarul Dominic Fritz a afirmat că deși situația era cumplită săptămâna trecută, au fot schimbate caloriferele de pe holul de sus și temperatura este acceptabilă în saloane, 20 de grade Celsius.

Edilul a mai precizat că a discutat cu reprezentanții Enel să înlocuiască rețeaua electrică la etajul doi al unității sanitare, ceea ce s-a și întâmplat astfel că se vor putea instala în saloane calorifere electrice.

„Consider că suntem într-o situație de criză și noi, și din partea primăriei, și a spitalelor, facem tot ce ne stă în putere. Dar este o așteptare absolut ipocrită să spui că ai nevoie de trei miliarde de lei pentru a rezolva problema în toată România și în Timișoara, cumva, să se descurce primarul. La fel de ipocrit cum este că la București sistemul de termoficare plătește 150 de lei pentru gaz de la o companie de stat, Romgaz.


Dacă noi am avea acces la acest preț, de 150 de lei, nu ați vedea aceste imagini, nu ați vedea aceste știri. Dar nu, noi plătim de trei, patru, cinci, șase ori mai mult, mai subvenționăm cu taxele noastre din Timișoara acest preț preferențial la București și apoi concluzia este că primarul este de vină”, a declarat, vineri, primarul Dominic Fritz.

Edilul a mai precizat că este o așteptare greșită și își asumă responsabilitatea de a găsi soluții, dar și responsabilitatea de a semnala că avem de-a face cu o criză energetică unde un singur oraș nu are apărare.

„De aceea avem un Guvern, ca să rezolve o criză care este dincolo de limitele Timișoarei, este o criză la nivel european”, a mai afirmat Dominic Fritz.

1 COMENTARIU

  1. Incapabilule, nu ești în stare decât să dai vina pe alții, guvern, criza mondială etc. Pentru ce e în Timișoara tu ești vinovat! Pentru ce puteai TU să faci și nu ai făcut! Mincinos, incompetent, impostor, nedemn, scârbos și oribil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.