Proiect de 5 milioane de euro pentru bolnavii de cancer, pe punctul...

Proiect de 5 milioane de euro pentru bolnavii de cancer, pe punctul de a fi ratat la Timișoara din cauza unor lucrări întârziate

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul de reabilitare al Laboratorului secției de Radioterapie de la Spitalul Municipal din Timișoara a început în urmă cu trei ani, însă trenează, iar acest lucru ar putea duce la pierderea unui contract de cinci milioane de euro pentru un nou accelerator. Viceprimarul Cosmin Tabără și-a luat angajamentul că va superviza personal lucrările de renovare.

„Suntem pe cale de a pierde un contract în valoare de cinci milioane de euro, un aparat pentru Radioterapie pentru că nu este gata buncărul, pentru că nu s-a lucrat, nu a fost supervizat.


Între Crăciun și Revelion am fost sesizat de Ministerul Sănătății și m-am întâlnit atât cu constructorul cât și cu câțiva oameni din primărie și schimbăm unele lucruri acolo, astfel că repornim cumva și ne-am luat angajamentul la minister, s-a și început să se lucreze”, a spus, vineri, viceprimarul liberal.

Cosmin Tabără spune că lucrările vor fi gata la finele lunii viitoare.

„Ne-am luat angajamentul că până la 1 martie finalizăm acolo (n. r. – buncărul) ca să nu pierdem acel aparat de radioterapie, care este vital pentru Timișoara, să nu mai mergem la Cluj și să lăudăm în permanență Cluj și Oradea pentru realizările lor. Vorbeam la Oradea, ei au bază, nu au medici. Noi avem medici, nu avem bază. Și atunci, când ți se operă prin acest proiect aparatul de cinci milioane de euro, noi n-am putut să facem în atâția ani un spațiu în care să-l punem. Și nu vă imaginați că este o clădire imensă. E vorba de două sau trei camere în care plouă, e igrasie, nu mai vorbesc de toate problemele care sunt acolo. I-am cerut domnului primar să-mi delege mie să mă ocup și la 1 martie spațiul va fi gata”, a promis Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.