Reunire în doliu la CSC Dumbrăviţa. Cosmin Stan are în atenţie tineri...

Reunire în doliu la CSC Dumbrăviţa. Cosmin Stan are în atenţie tineri de la cele mai bune cluburi din vestul ţării

1
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook

Formaţia de Liga a III-a CSC Dumbrăviţa a efectuat ieri seară primul antrenament din noul an. Atmosfera din tabăra alb-verzilor a fost vădit afectată de dispariţia tânărului Marijan Maric, decedat în urma unui accident auto în Serbia. Antrenorul Cosmin Stan a avut cu ocazia reunirii mai mulţi tineri noi sub comandă, precum şi prima sosire certă din această iarnă.

„Ar fi fost probabil multă veselie în vestiar dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat. E foarte greu să-mi găsesc cuvinte. Îmi e aproape imposibil să vorbesc…”, a spus Cosmin Stan despre tragedia lunii ianuarie din fotbalul bănăţean.


Maric şi un prieten din Serbia, tot fotblist, şi-au pierdut viaţa, nu jucătorul Ripensiei împrumutat la Dumbrăviţa se afla la volan.

Altfel, la primul antrenament al alb-verzilor a fost prezent şi Andrei Făgărăşanu (30 ani), revenit după ce a activat ultima dată la Lotul Felix.

Un total de 25 de jucători au fost prezenţi la acţiunea de luni, printre noutăţi aflându-se şi juniori de la UTA (Vidican), Ripensia şi Politehnica (Bobo Stemate).

La capitolul plecări, până acum timişenii s-au despărţit de Radu Motreanu, Bogdan David, Alex Pițuc și Vlad Degău. Primul pleca deoarece tehnicianul dumbrăviţenilor, a patra clasată in C8, il considera chiar pe Maric titular de drept pe postul de fundaş dreapta.

„În primele 10 zile, până la amicalul de miercurea viitoare, cu Poli, va fi o perioadă de readaptare la efort, cu antrenamente mai lejere, de tonus. După aceea, vom avea două săptămâni și jumătate de încărcare, în care vom avea antrenamente lungi. După care durata antrenamentelor va scădea, dar intensitatea va crește, urmând ca apoi să intrăm în ciclul obișnuit de pregătire pentru campionat”, a specificat Stan.

Sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 10.00, Dumbrăviţa va disputa primul test al acestei perioade. Adversar e Ripensia Under 19 iar jocul se va desfășura pe terenul sintetic din incinta stadionului „Dan Păltinişanu”. Pe 2 februarie urmează un amical mai puternic, cu divizionara secundă Politehnica.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Trifon, Ciui, A. Miklos;
Jucători de câmp: Bura-Koț, Bain, Benea, Zurbagiu, Tismonar, Ghinescu, L. Bodri, Berivoiescu, Dobie, Gologan, Paulevici, Făgărășanu, A. Olaru, Grigoriu (ambii Ripensia), Paunchici (ex-Ghiroda), Vidican (UTA), Ciubotaru (Recaș), Stemate (Politehnica), R. Ilan (ex-Pecica), B. Rajlic (LPS Banatul), Bejan (LPS Banatul), Mayer (junior CSC Dumbrăvița)
Au lipsit: Schinteie, Martinov (ambii răciți), A. Andrei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.