SCM Politehnica joacă mai repede primul meci din 2022 și se reunește...

SCM Politehnica joacă mai repede primul meci din 2022 și se reunește astăzi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica se va reuni azi pentru pregătirea restului sezonului. Handbaliştii alb-violeţi joacă mai repede următorul meci din Liga Zimbrilor, urmând să o întâlnească miercuri, 26 ianuarie, în avans pe Potaissa Turda.

Ardelenii au solicitat disputarea acestui meci mai repede, miercuri, 26 ianuarie de la ora 18.00, altfel programul lui Poli va continua tot cu o deplasare, pe 3 februarie, la Suceava, pentru duelul cu CSU.

SCM Poli se reuneşte azi, de la ora 16.00, şi va disputa amicale cu formaţiile din zonă calificare în play-off-ul Diviziei A – cu CSM Oradea (15 ianuarie) şi CSM Reşiţa (19.01).

„Vrem să demonstrăm că suntem în creștere și ne dorim să obținem cât mai multe puncte.


A fost o vacanță scurtă, în care fiecare jucător a avut programul său de pregătire. Acum nu ne rămâne decât să lucrăm la omogenizarea acestui lot cu mulți handbaliști tineri. Cu siguranță, în partea a doua a sezonului ne vom concentra pe meciurile care contează cel mai mult pentru noi, așa-zisele partide de șase puncte”, a declarat Atilla Horvath, antrenorul principal al lui SCM Politehnica.

Timişorenii au acelaşi lot ca cel de la finele lui 2021. În ceea ce priveşte situaţia medicală, Raul Bote va relua pregătirile iar Constantin Enculescu recuperarea. Bote are șanse să fie apt pentru primul meci din 2022, în timp ce Enculescu e aşteptat să revină pe parchet undeva la mijlocul lunii februarie. SCM Politehnica ocupă locul 12 în elită, antepenultima poziţie, după ce a obţinut doar patru succese în prima parte a sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.