Ripensia și-a anulat testul cu Deva de teama coronavirusului

Ripensia și-a anulat testul cu Deva de teama coronavirusului

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara a decis să nu mai dispute amicalul din deplasare cu CSM Deva. Roş-galbenii au motivat că au luat această hotărâre în scop preventiv după ce numărul de cazuri de infectare cu COVID-19 a crescut în ultimele zile, atât în oraş, cât şi în ţară.

Jocul cu hunedorenii ar fi urmat să se dispute la Deva, sâmbătă, 29 ianuarie.


Acesta era al doilea test al timişorenilor după remiza, scor 2-2, cu Comloşu Mare, în weekend-ul trecut pe sinteticul de lângă „Dan Păltinişanu”.

Deşi jucătorii Ripensiei sunt vaccinaţi, clubul a decis să nu rişte nimic. E ştiut şi că vaccinul nu asigură protecţie totală pentru ultima variantă de coronavirus. Ieri, în Timişoara rata de infectare era 20.63 la mia de locuitori. Municipiul Deva se află azi la jumătatea numărului de infectări înregistrate în capitala Banatului.

„Având în vedere numărul mare de infectări cu COVID-19 din ultimele zile, înregistrat la nivel local și național, s-a luat decizia ca, în scop preventiv, partida de verificare din deplasare, cu CSM Deva, programată inițial pentru ziua de sâmbătă, 29 ianuarie, să fie anulată. În rest, programul de jocuri de pregătire din următoarea perioadă rămâne
neschimbat”, se arată în comunicatul Ripensiei.

Ripensia ar mai urma să dispute miercuri, 2 februarie, un amical cu Avântul Periam, înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia. Acolo unde primul adversar ştiut din program e FC Kazanka (L3, Rusia, 6.02).

UPDATE Ripensia cunoaşte de azi şi numele unui al doilea adversar din Antalya. Astfel, pe 8 februarie, roş-galbenii vor avea test cu FC Merani Tibilis (L2 Georgia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.