A fost lansată oficial Platforma Liberal Conservatoare, mișcarea anunțată de consilierul local...

A fost lansată oficial Platforma Liberal Conservatoare, mișcarea anunțată de consilierul local Raul Ambruș după excluderea din PNL

1
DISTRIBUIȚI

La Timișoara a fost lansată, duminică, mișcarea politică numită Platforma Liberal Conservatoare, în prezența a peste 700 de persoane.

Platforma Liberal Conservatoare a fost înființată în jurul unei comunități de sute de liberali, iar membrii comitetului de inițiativă sunt consilierul local Raul Ambruș și foști membri fondatori ai PNL Timiș, Cantemir Pârva, Nicolae Cocean, Ion Rila și Vinu Giumanca.

„Ziua de astăzi poate fi considerată ziua de naștere a Platformei Liberal Conservatoare, o mișcare politică pe care am anunțat-o din vara acestui an, la momentul excluderii mele din PNL Timișoara. Mă bucur că de la început sunt peste 700 de persoane care ni s-au alăturat deoarece au înțeles că liberalii și liberalismul au nevoie de o nouă reprezentare și de un nou mod de a face politică.


Vom activa în principal în Timișoara și în toate aceste luni am lucrat la partea de organizarea a Platformei. Ne dorim să apărăm valorile liberale și doctrina liberală, deoarece considerăm că alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternică în tot ceea ce înseamnă susținerea mediului privat, libertățile individuale și dezvoltarea economică a comunității. Suntem o organizație deschisă care vrea să-i atragă pe toți cei care ne împărtășesc gândirea, principiile și doresc o mai mare transparență în viața publică, o cheltuire eficientă a resurselor publice și promovarea meritocratică atât în cadrul organizației noastre cât și în demnități publice”, a transmis consilierul local Raul Ambruș.

Platforma Liberal Conservatoare va fi condusă de Biroul de Coordonare Municipal, format din 50 de persoane și va activa prin cele 16 Birouri Zonale înființate la nivelul cartierelor orașului.

„Platforma Liberal Conservatoare este o asociație de tip club liberal, cu personalitate juridică. Orice cetățean poate deveni membru al Platformei sau susținător al acesteia, dacă își manifestă dorința în acest sens și va completa o adeziune on-line”, au transmis reprezentanții Biroului de Coordonare Municipal.

1 COMENTARIU

  1. Raul Ambrus prin tot ce face si spune impreuna cu lugojenii lui transferati in Timisoara, continua sa fie unul dintre cei mai ipocriti si perfizi oameni care au fost vreodata membrii PNL. Poate ca vazand cum Donimic a reusit cu ai lui ortaci sa manipuleze opinia publica si sa castige alegerile, Raul a copiat reteta succesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.