SCM Politehnica începe anul cu trei deplasări la rând. Prima e şi...

SCM Politehnica începe anul cu trei deplasări la rând. Prima e şi cea mai complicată

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook (arhivă)

SCM Politehnica are parte de un început destul de „abrupt” în campionat, acolo unde nu stă prea grozav după un start de sezon dezamăgitor. Alb-violeţii, care au fost la rândul lor afectaţi de covid, au mâine primul examen din 2021 în Liga Zimbrilor, în fief-ul participantei în EHF European Leaguea – Potaissa Turda.

Această deplasare, care vine mai devreme decât era stabilit, s-a făcut la cererea ardelenilor, implicaţi în cupele europene.


Jocul de mâine, de la ora 18.00, contând pentru etapa a 19-a!

„Este un meci dificil, dar am încredere în băieți și sper din tot sufletul să facem un meci de calitate, iar la final vom vedea ceea ce reușim să realizăm. Va fi un reper foarte bun înaintea partidelor directe cu celelalte echipe dintr-a doua jumătate a clasamentului, căci urmează trei astfel de confruntări, cu Suceava, cu CSM București și apoi în sfârșit acasă, cu HC Buzău. Jucătorii s-au antrenat foarte bine în perioada de pregătire, arată tot mai bine și în apărare și în atac, de aceea spun că sunt încrezător”, a declarat Atilla Horvath, „principalul” alb-violeţilor.

Vor urma apoi jocurile, tot „afară”, cu Suceava (joi, 3 februarie, oră nestabilită), din runda a 16-a, respectiv CSM Bucureşti (duminică, 6 februarie, ora 15.30).

Vestea bună e că lotul polist e valid, cu o singură excepţie, Constantin Enculescu fiind în continuare accidentat. În schimb, şi-au revenit după Covid, atât căpitanul Cristi Fenici, cât şi Darius Bran. Din fericire nu au apărut cazuri noi de infectare. În campionat SCM Politehnica ocupă doar locul 12, cu 12 puncte, după 15 meciuri jucate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.