SCM Timișoara a trecut fără probleme de Dinamo. Debut pozitiv în alb-violet...

SCM Timișoara a trecut fără probleme de Dinamo. Debut pozitiv în alb-violet pentru americanul Talton

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timișoara / Facebook

SCM OHMA Timișoara a obţinut al doilea succes din noul an împotriva penultimei clasate Dinamo Bucureşti. Cu Gary Talton la debut, „leii” au trecut de alb-roşii cu 97-71 (52-33) într-un meci în care un alt american alb-violet a fost cel mai bun marcator – Darrion Strong marcând aproape o treime din punctele gazdelor.

Cu intrare liberă, dar poate şi motivaţia premiului posibil din pauza mare, sala „C-tin Jude” a fost puţin mai animată ca de obicei.


Pe parchet SCM-ul nu a întâmpinat o opoziţie foarte puternică. Primul sfert, cel cu cele mai multe puncte de regulă, s-a încheiat cu un +10 pentru trupa viola (30-20). A urmat un sfert 2 în care diferenţa aproape s-a dublat. Iar în a treia pătrime ecartul a sărit la +26 (73-47). Pe final au fost şi 35 de puncte diferenţă între cele două echipe!

Cel mai bun marcator, Darrion Strong, a înscris 29 de puncte. Nou sositul Talton a înscris 11 puncte iar ceilalţi marcatori ai bănăţenilor au fost: Gajic 21 puncte, Mirkovic 13, Schipor 6, Olah 2, E. Petrescu 2, Lazar 2. De la oaspeţi s-a remarcat Keith Clanton (20 puncte).

Cu acest succes „leii” au din nou un record echilibrat, de 8 victorii şi 8 înfrângeri. Dinamo rămâne în subsol, cu 19 puncte. De săptămâna viitoare formaţia timişoreană va putea beneficia şi de serviciile lui Sherwood Brown, revenit la echipă din Finlanda.

Cât despre şansa de a câştigat 1.000 de euro de către un suporter, cel care a fost extras pe baza tichetului gratuit primit, Cristian, nu a fost departe de ţintă cu două dintre cele trei încercări de la mijlocul terenului. A rămas cu un premiu de cosolare primit de la un sponsori şi acordat de managerul Sergiu Pașca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.