Surprize în preajma duelului SCM Timişoara – Dinamo la baschet. „Leii” s-au...

Surprize în preajma duelului SCM Timişoara – Dinamo la baschet. „Leii” s-au despărţit de un fundaş străin

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM OHMA Timişoara vrea să depăşească forma proastă din ultimele partide de campionat, mâine, când „leii” primesc replica penultimei clasate Dinamo Bucureşti. Alb-roşii sunt într-o criză mai profundă, având şi un nou antrenor cu ocazia partidei de pe Bega în persoana lui Dan Fleșeriu. Noutăţi sunt şi în tabăra alb-violetă, care îl va avea la debut pe americanul Gary Talton. Acesta îl înlocuieşte practic pe sârbul Aleksandar Vlahovic, a cărui plecare a fost anunţată astăzi.

Vlahovic (31 ani) a disputat 12 partide pentru timişoreni, cu medii de 4,6 puncte şi 3,5 recuperări / meci.


Între timp, SCM-ul şi-a luat un alt fundaş străin, care va fi apt şi cu actele pentru duelul de mâine. E vorba de americanul Talton, de aceeaşi vârstă.

„Leii” au ajuns la un bilanţ negativ în campionat după eşecul de la Piteşti, având opt înfrângeri în 15 partide. Bucureştenii stau mai rău, cu doar cinci succese stagionale din acelaşi număr de meciuri precum gazdele de duminică. Totuşi, în acest sezon, bănăţenii s-au mai împiedicat de formaţii mai slab clasate (Galaţi, M. Ciuc).

SCM Timişoara pregăteşte şi câteva surprize spectatorilor la meciul de mâine. Intrarea e gratis, cu respectarea normelor medicale. Mai mult, toți fanii vor primi un tichet la intrare, care le asigură accesul în tragerea la sorți pentru un premiu de 1.000 de euro! „Pe baza seriei de pe tichet, va fi ales un spectator. Acesta va avea trei încercări pentru a înscrie un coș de la centrul terenului. Dacă reușește să trimită mingea prin inel în acest eveniment organizat la pauza meciului, suporterul va merge acasă mai bogat”, se arată în comunicatul clubului. Astfel de concursuri sunt obişnuite în ţările mai dezvoltate.

Tot cu ocazia duelului cu bucureştenii, la final, vor fi decernate în premieră premiile SCM Timişoara.

SCM Timişoara – Dinamo se dispută mâine, de la ora 18.00 (Digi), în etapa a XVIII-a a Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.