SCM OHMA Timişoara a început anul cu o victorie facilă în Giuleşti

SCM OHMA Timişoara a început anul cu o victorie facilă în Giuleşti

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara

SCM Timişoara a început noul an cu o victorie obţinută uşor în deplasare, la Rapid. Bănăţenii s-au impus cu 79-61 (55-32) la capătul unui meci pe care l-au dominat şi în care au condus constant echipa adversă cu peste 20 de puncte.

Jocul din sala „Rapid” a fost primul al rundei a 13-a, aşadar prima partidă de campionat din 2022.

Deşi l-au achiziţionat recent pe sârbul Nikola Stanojevic, giuleştenii nu au putut să scadă foarte mult diferenţa valorică.


La capătul primului sfert a fost o diferenţă încă mică între cele două, de cinci puncte pentru oaspeţi: 26-21. Ecartul a crescut însă rapid până la pauză. Înaintea ultimului sfert jocul era practic tranşat, SCM-ul având +24 (69-45). În debutul sfertului 4 a fost vizibilă o uşoară relaxare a alb-violeţilor, care a fost însă corectată rapid.

Nikola Gajic a fost coşgheterul partidei, cu 22 de puncte. Pentru timişoreni au mai punctat: Lilov 14 pt., Strong 10, Vlahovic 10, Olah 10, Komatina 4, E. Petrescu 3, Mirkovic 2, Lazar 2, Schipor 2. De partea cealaltă, principalul realizator al bucureştenilor a fost Luca Vasile, cu 19 puncte.

„Leii din Banat” au acum un bilanţ de şapte victorii şi şase înfrângeri în campionat, punând capăt ultimului şir de nereuşite de la finele lui 2022. Pentru SCM OHMA Timişoara urmează un nou meci în deplasare, pe 14 ianuarie, la Miercurea Ciuc, cu ultima clasată CSM VKSC.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.