SCM OHMA Timişoara, prima din oraş care intră în arenă în noul...

SCM OHMA Timişoara, prima din oraş care intră în arenă în noul an. Dragan Petricevic: „Își doresc să pășească în 2022 cu dreptul”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara

SCM Timişoara nu a avut vacanţă la baschet. După eşecul suferit în Cupă, la Craiova, pe 29 decembrie, alb-violeţii au mâine meci de campionat în capitală, cu Rapid.


E primul joc din 2022 pentru o formaţie de pe Bega iar elevii lui Dragan Petricevic au şansa să înceapă anul calendaristic cu o victorie.

Baschetbaliştii bănăţeni au încheiat frustrant anul 2021, după o înfrângere categorică în Oltenia, care i-a scos din drumul către Final Four-ul competiţiei K.O., asta deşi la un moment dat se părea că SCM OHMA are prima şansă în dubla manşă. Acum, timişorenii au duel în Liga Naţională cu nou promovata Rapid, formaţie cu doar trei victorii din 12 partide şi au astfel şansa unui start „fresh”.

„Sperăm să începem anul cu o victorie și sunt încrezător. Deși nou-promovată, Rapid este o echipă ambițioasă, care a învins formații valoroase precum Craiova și Sibiu. Va fi o partidă solicitantă, dar știu că băieții s-au pregătit bine în această perioadă și am convingerea că își doresc și ei să pășească în 2022 cu dreptul”, a spus Dragan Petricevic, tehnicianul „Leilor din Banat”.

Meciul Rapid Bucureşti – SCM OHMA Timişoara se dispută mâine, 4  ianuarie, de la ora 17.00 (transmis pe DigiSport 4 şi LookSport+). Bănăţenii au şase victorii şi şase înfrângeri în prima parte a stagiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.