Se extinde Școala Generală nr. 30 din Timișoara. Vor fi 16 noi...

Se extinde Școala Generală nr. 30 din Timișoara. Vor fi 16 noi săli de clasă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2026327709">

Primarul Dominic Fritz a semnat ordinul de începere a lucrărilor de extindere a Școlii Generale 30 din zona Soarelui, începând cu data de 17 ianuarie.

„Timișoara are o lipsă cronică de spații de învățământ preuniversitar și, de aceea, eforturile noastre se concentrează spre construirea de noi clădiri în care să se desfășoare procesul educațional. Lucrările la Școala Generală nr. 30 includ construirea a două noi corpuri de clădire cu 16 săli de clasă, precum și modernizarea școlii”, a transmis, vineri, primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

În cadrul contractului există două tipuri de lucrări: cele de modernizare ale celor trei corpuri de clădire existente și cele de construire a două corpuri noi de clădire, corpurile D și E.

Noile construcții vor oferi condiții mai bune pentru circa 100 de cadre didactice și personal nedidactic și pentru peste 2.000 de elevi.

Lucrările vor fi executate de asocierea SC T.T. & CO SOLARIA GRUP S.R.L. – lider asociere și S.C. EURAS S.R.L. – asociat, și vor fi gata în doi ani.

Valoarea contractului este de aproape 25 de milioane de lei.

Proiectul este co-finanțat prin Programul Operational Regional 2014 – 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.