Seară de coveruri și muzică Disney alături de membrii trupei BoxOffice, la...

Seară de coveruri și muzică Disney alături de membrii trupei BoxOffice, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă seara membrii formației timișorene BoxOffice le dau întâlnire tuturor fanilor în cadrul unui concert care va avea loc de la ora 20 la Iulius Mall, pe scena amenajată în cadrul târgului Winter in My Town.

„După o sesiune de shopping te poți binedispune pe muzică Disney și câteva coveruri marca Trupa Box Office“, spun membrii formației care a fost creată de către Justin Nandor „Reset“. Alături de activitatea sa ca inginer de sunet pentru o serie de evenimente Reset a reușit să își îndeplinească și un alt vis, acela de a pune pe picioare o formație care „să concureze cu trupele din București”.

„Trupa Box Office a fost un vis de al meu care s-a împlinit.


Lucrând că sunetist pentru multe trupe din București eram deranjat de faptul că în Timișoara, cu atâția oameni de valoare, nu se poate face ceva care să concureze cu trupele din București. Evident că am făcut tot posibilul să pun pe picioare acest proiect și am reușit. Nu mă consider în tabăra managerilor pentru că mă ocup de proiectul meu de suflet Box Office și atâta. Nu aș putea face pentru altcineva acest lucru pentru că nu e un proiect pus pe picioare de mine și mi-ar fi greu să fac asta pentru altcineva. Nu aș fi un manager bun. Unul dintre proiectele mari pe care le-am pus în scenă a fost Box Office a fost cel de la festivalul artelor 2017 cu aproape 50 de oameni implicați. Vreau să continui să fac astfel de proiecte, să creez show-uri. Când mă refer la show atrag atenția că show prin definiție înseamnă o regie, lumini, sunet, visuals, coregrafii, costume, orchestrații, butaforii, script, ore de muncă și multe altele nu doar un diez muzical pe Facebook gen #Show“, spune Reset.

Programul artistic al acestui sfârșit de săptămână de la Winter in my town cuprinde o seară Esd DJ Show (vineri, 7 ianuarie, între orele 18 – 22), urmând ca sâmbătă să fie prezenți Incubatorul de Arte (ora 16), Liliana Todea (17), Lia Burg (19), iar duminică Corul Generația Muzicii (17), DJ Kuky Acustic Project (19) și Phaser (20).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.