Senatorul USR Raoul Trifan: „Cheia demascării ipocriziei AURiste stă la duhovnicii acestei...

Senatorul USR Raoul Trifan: „Cheia demascării ipocriziei AURiste stă la duhovnicii acestei țări”

7
DISTRIBUIȚI

Senatorul Raoul Trifan de la USR Timiș este de părere că atacurile politicienilor nu vor opri „cameleonii din acest partid extremist”, ci dimpotrivă, îi întăresc.

„Condamnarea acțiunilor și a discursului fascist pe care reprezentanții AUR îl folosesc nu face decât să confirme în ochii electoratului statutul de partid anti-sistem pe care AUR și l-a arogat. Iar aici intră și senatorii independenți care activează pe aceeași nișă. La fel ca și Garda de Fier din interbelic, această grupare violentă pretinde că are susținerea Bisericii Ortodoxe și că acționează cu binecuvântarea acesteia.


În realitate nu este nimic creștin la ceea ce face AUR. Violența verbală sau fizică, minciuna, ura, trufia – sunt toate păcate capitale, care nu au nicio legătură cu învățăturile Bibliei”, a precizat Raoul Trifan.

Senatorul de la USR este de părere că, în cazul AUR, capetele bisericești trebuie să se dezică de „acești impostori și de ideile lor năstrușnice, înainte ca lucrurile să o ia razna de tot”.

„Așa cum a făcut Mitropolitul Banatului care a avut prezența de spirit să nu se lase atras în capcana întinsă de George Simion. Doar după ce iluzia aceasta va fi disipată extremiștii din acest partid vor fi devoalați, iar lumea îi va vedea așa cum sunt în realitate: agresivi, nepregătiți, ipocriți”, a mai spus parlamentarul.

7 COMENTARII

  1. Ne place sau nu, asa e USR : atac direct sau indirect la credinta milenara a poporului roman. Felicitari USR , inca o boacana. Nu va lasati, continuati pe acest drum , distrugeti orice speranta a celor care v-au votat cu buna-credinta. Asteptam cu nerabdare urmatoarea boacana. Va urma.

  2. mai bine doar „nepregătiți si ipocriți” ca voi ceilalti, nu? nu-i bai, nu deranjeaza pe nimeni daca sunt agresati politicienii, oricare ar fi ei. omorati-va intre voi, nenorocitilor. la cat mai multe! nu va jeleste nimeni.

  3. Incredibil! Vorbește de nepregătiți acest Raoul, impostor, care a mințit în C. V., un nimeni, care a fost trimis în parlament nu se știe de cine, dar putem bănui(cine e în spatele USR) și care doar înșeală cetățenii. Nu vă mai uitați în gura acestui zero care n-a făcut nimic în viață și nu-i mai faceți publicitate!

  4. Dureros ca tocmai acest personaj sinistru a ajuns sa se plângă! Personal cunosc mulți oameni care aveau un comportament dăunător societății, iar când au început sa meargă pe la biserici și duhovnici au început sa se schimbe in bine. Consider ca fiecare este liber sa aleagă in ce crede și in cine crede. Domnule Trifan, dumneavoastră sunteți o mare deziluzie, nu mai atacați oameni care nu sunt de aceeași părere cu dumneavoastră. Doresc tuturor timișorenilor sănătate și numai bine! Doamne ajuta!

  5. Ne place sau nu, pe voi aureii nu prea va duce capul. trifan nu ataca credinta ta milenara, ci chiar pe tine si partidul din care faci parte. si indeamna biserica sa se dezica de voi, legionari, extremisti, agresivi, trufasi, plini de ura. Si care, sa va fie clar, nu aveti nimic de-a face cu crestinismul, sunteti doar niste satanisti. Platiti de mama Rusie, asa ca mai incet cu „dragostea de Romania”, caci e o alta minciuna.

  6. Usr-ul a mințit și înșelat cetățenii încă de la înființare. Au promis onestitate, oameni noi și profesioniști și au trimis în parlament și consiliile locale traseiști, impostori și incompetenți, puși pe căpătuială!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.