Soluţie din academie: Politehnica Timişoara are un nou preparator fizic pentru prima...

Soluţie din academie: Politehnica Timişoara are un nou preparator fizic pentru prima echipă

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara nu a anunţat încă transferuri oficiale în noul an, dar are un nume nou în staff-ul primei echipe. De pregătirea fizică a alb-violeţilor se ocupă acum Cătălin Stănilă, preparator care activa deja în cadrul academiei clubului.

Stănilă (30 ani) este noul preparator fizic al lui Poli, formaţie aflată în plin cantonament pentru reluarea Ligii 2. Pe această funcţie au mai activat recent Miodrag Todorov, aflat şi el în Academia Politehnicii, şi Adrian „China” Rus, fiziokinetoterapeutul echipei. Absolvent al Facultății de Educaţie Fizică si Sport din cadrul UVT-ului, Cătălin Stănilă are şi un master în Fitness și performanță motrică, precum şi alte studii de specialitate, inclusiv la Federaţia Italiană de Fitness.

„Sunt în familia Politehnicii de patru ani în cadrul Centrului de copii si juniori și mă bucur că pot să contribui şi la pregătire echipei de seniori. Cu o bună parte dintre jucători am avut plăcerea să lucrez și în trecut.


Mi-aș dori să fiu liantul între Academie și echipa de seniori, să îi ajutam pe juniori să facă pasul spre fotbalul mare. Obiectivul meu și al staff-ului e să îmbunătățim performanțele jucătorilor și să prevenim eventualele accidentări. Vreau să mulțumesc Politehnicii și staff-ului pentru primirea călduroasă!”, a spus Cătălin Stănilă. Acesta va continua să lucreze şi cu grupele de Elită U17 şi U15 ale Politehnicii.

În altă ordine de idei, alb-violeţii nu au oficializat încă sosiri în iarnă, la capitolul noutăţi în lotul de cantonament se află Stefan Vukoje (ex-Brighton), Balsa Rogosic (Zeta, Muntenegru), Alex Iamandache (Pucioasa) şi Gabriel Plumbuitu (Metaloglobus).

Alături de Florin!

De remarcat iniţiativa caritabilă a poliştilor, care ieri au strâns o sumă de bani pentru fostul fotbalist al UTA-ei, Florin Hidişan. Acesta trece printr-o perioadă extrem de grea, fiind diagnosticat cu o formă severă de cancer. Comunitatea sportivă a reacţionat, inclusiv prin cluburi, aşa cum e şi cazul celor de la FC Argeş. Jucătorii Politehnicii au ţinut să dea şi ei un semnal, încurajând suporterii să-l ajute pe cel care a fost rival în teren. Hidişan ar trebui să urmeze un tratament costisitor în Austria şi orice sprijin e de apreciat. Donaţii se pot face în conturile:

LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801

EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.