Șoselele din vestul țării, adevărate rampe de gunoi. Amenzile mari nu-i sperie...

Șoselele din vestul țării, adevărate rampe de gunoi. Amenzile mari nu-i sperie pe cetățenii fără obraz

0
DISTRIBUIȚI

Anul a început pentru drumarii de la DRDP Timișoara cu o nouă acțiune de curățenie în parcările de pe drumurile naționale aflate în vestul țării.

După ce anul trecut au adunat de pe marginea drumurilor obiecte precum cadă de baie, sutiene, mașină de spălat, frigider, la începutul lui 2021 s-au găsit în parcările din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara diverse resturi și obiecte casnice.

Reprezentanții DRDP Timișoara atrag atenția că electrocasnicele de care nu mai aveți nevoie nu se lasă la marginea drumului și că parcările de pe drumurile publice nu sunt locuri pentru depozitat gunoi sau pentru aruncat obiecte nefolositoare.

„Facem salubrizare în parcări de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea, pe toată reţeaua de drumuri naţionale. Se strâng zeci de saci de deşeuri de fiecare dată. Din păcate, unii cetăţeni aleg să arunce lucrurile pe care nu le mai folosesc în parcările de pe drumurile naţionale”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al DRDP Timișoara, Alina Sabou.

Potrivit legii, aruncarea de deșeuri în zona de siguranță a drumurilor și podurilor, locuri de parcare, oprire și staționare este interzisă.


Amenzile pot ajunge până la 6.000 de lei și se poate ajunge chiar și la confiscarea mijlocului de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.