Spargere la o firmă din Timiș. Hoțul a forțat ușa cu o...

Spargere la o firmă din Timiș. Hoțul a forțat ușa cu o rangă, pentru mai puțin de 200 de lei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a intrat prin efracție, noaptea trecută, într-o sediul unei firme care vinde echipamente pentru ferme zootehnice, iar totul a fost surprins de sistemul de supraveghere video.

În imagini se vede cum un bărbat forțează ușa cu o rangă, însă o închide la loc și merge mai departe, probabil pentru a se asigura că nu a fost văzut. Revine în scurt timp în fața vitiniei, privește în interior cu o lanternă, dar tot nu intră. După alte câteva minute își face curaj și pătrunde în firmă, începând să caute bani. Conform administratorului firmei păgubite, SC Zoogenetic Vet SRL, în momentul respectiv în casă se aflau mai puțin de 200 de lei.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 01:00, așa cum se poate vedea de pe înregistrările camerei video, un individ care purta mănuși și avea fața mascată, a forțat ușa de la intrare și a pătruns în interiorul magazinului de echipamente zootehnice, aflat chiar în centrul comunei, mergând direct la locul unde erau banii din încasări”, a povestit administratorul.

În această dimineață, când administratorul societății a observat ce se petrecuse, a sunat la 112.


„În cursul acestei zile, în jurul orei 10:05, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Jebel au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 28/29 ianuarie, o persoană necunoscută ar fi patruns în incinta unei societăți comerciale din localitatea Jebel, din județul Timiș, de unde ar fi sustras 200 de lei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului și luarea măsurilor legale care se impun”, a comunicat IPJ Timiș.

„Doresc atragerea atenției cetățenilor din comună, pentru că făptașul își va încerca norocul, cu siguranță, și la o altă adresă!”, a mai transmis administratorul firmei păgubite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.