Subprefectul Drăgănescu: Școlile din Timișoara ar trebui să mute cursurile în on-line...

Subprefectul Drăgănescu: Școlile din Timișoara ar trebui să mute cursurile în on-line din cauza frigului din clase

2
DISTRIBUIȚI

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu este abonat al Colterm și a avut luni seara 16°C în locuință.

Astfel, reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că „în spitale sau școli e clar că suntem în fața unui eșec de proporții a administrației orașului”.

„Se impune ca în fiecare unitate de învățământ să aibă loc o ședință de urgență a Consiliului de administrație pentru a analiza oportunitatea trecerii cursurilor în on-line.


Atrag atenția că temperatura scăzută trebuie raportată la regula aerisirii claselor în fiecare pauză”, a transmis Ovidiu Drăgănescu.

Subprefectul a cerut marți dimineață Inspectoratului școlar județean să comunice acest lucru școlilor. „Decidenții din Primăria Municipiului Timișoara vor trebui să răspundă public de modul cum au pregătit sezonul rece, de neglijarea asigurării unui serviciu public de primă necesitate, de starea deplorabilă în care se află cetățenii și instituțiile abonate la Colterm”, a mai spus Drăgănescu.

De marți, au trecut în on-line din cauza temperaturilor scăzute din sălile de clasă cei 699 de elevi care învață la Liceul „Henri Coandă”, precum și cei 514 elevi care studiază la Liceul de Arte Plastice din Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Nu au fost perioade usoare niciodata pentru COLTERM, dar asa grav nu a fost nici inainte de 1989! Au fost perioade in care fostul primar s-a plans ca este prea cald in apartamente! O iarna trebuie pregatita atat cu repararea instalatiilor dar mai ales cu achizitionarea combustibilului. Timisoara are avantajul functionarii pe lignit si combusibil CLU care se pot achizitiona din timp la pret bun. Cel mai ieftin combustibil este lignitul. Pe orice combustibil se functioneaza certificatele CO2 trebuiesc platite! Iarna este foarte greu de adus carbune pentru ca ingheata iar dezghetarea nu este posibila pentru ca tunelul de dezghet nu este functional( gresala de proiectare).

  2. Draganescu sta in ditai vila, cu incalzire pe gaz, dar mai are un apartament pe Loga, gol sau in chirie la cineva, legat la Colterm.
    E un tip foarte ok, dar in cazul asta e ultra ipocrit cand le plange de mila abonatilor Colterm, pozand si el in victima. Pentru ca nu-i deloc asa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.