Surpriză pentru un hoț care a furat un rucsac dintr-o mașină, la...

Surpriză pentru un hoț care a furat un rucsac dintr-o mașină, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Urbană Timișoara au fost sesizați, marți, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în cursul serii, în intervalul orar 21:30 – 22:30, un autor necunoscut a sustras, dintr-un autoturism parcat pe strada Gheorghe Dima, un rucsac. Acesta conținea un laptop, o armă letală, calibru 9 mm și un încărcător cu 18 cartușe.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au început investigațiile. Proprietarul armei are drept de deținere, port și folosire armă valabil.

„În cursul nopții trecute, în jurul orei 00:30, o femeie în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Timișoara și a predat o armă, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se că este arma sustrasă, în cursul serii de 4 ianuarie din automobilul parcat pe strada Gheorghe Dima din municipiul Timișoara.


Totodată, au fost recuperate și cele 18 cartușe. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate, în vederea identificării autorului și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

De asemenea, spun polițiștii, vor fi luate măsurile legale, în ceea ce privește nerespectarea legislației referitoare la arme și muniții, proprietarul armei urmând să fie sancționat contravențional conform Legii 295/2004 cu amendă cuprinsă între 5.001 și 10.000 de lei, aplicându-se și măsura complementară a anulării dreptului de deținere, port și folosire armă. Va fi aplicată amenda minimă, de 5.001 lei.

Potrivit IPJ Timiș, femeia care a predat arma găsită în zona Parcului Botanic nu este persoana care a comis furtul. Autorul a rămas deocamdată necunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.