Tânărul care a dat alarma falsă cu bombă la mall a lăsat...

Tânărul care a dat alarma falsă cu bombă la mall a lăsat azi dimineață mai mulți locatari din Ghiroda fără gaz și curent

0
DISTRIBUIȚI

Tânărul de 31 de ani despre care a aflat azi toată țara că a făcut o sesizare falsă la 112 privind existența unei bombe la Iulius Town este din Ghiroda.

Pentru această ispravă, Eugen Călărașiu s-a ales cu amendă de 4.000 de lei. Se pare că acesta are probleme psihice, astfel că a fost dus la Spitalul de Psihiatrie de pe strada Văcărescu.

Însă „aventura” acestuia a început în zorii zilei de miercuri, când a lăsat fără gaz și curent mai multe familii din comuna Ghiroda.

Potrivit unor locatari, bărbatul a mers pe câteva străzi să verifice toate contoarele de curent și să oprească electricitatea acolo unde era deschisă ușița de la siguranțe.

„Se pare că a avut treabă nu glumă… Poliția Locală ar trebui să se sesizeze și să îl identifice, cu siguranță nu se va opri în alt mod și vom mai avea surprize.


Pe strada Dunărea la ora 7:20 au fost domnii de la gaz, după ce la 6:30 i-am sesizat telefonic și mi-au transmis că aproape la toate locuințele de pe Dunărea de la Cruce înspre Aleea Ghirodei, a fost oprit gazul de la robinetul de le stradă”, a povestit o locatară în grupul de Facebook Ghiroda merită mai mult.

În același grup, el a anunțat că există o amenințare cu bombă la spitalul de copii și apoi la mall.

„Poliția Locală Ghiroda l-a identificat și amendat pe cel care, azi noapte, a lăsat câteva gospodarii fără energie electrică și alimentare cu gaz. Acesta este un cetățean din Ghiroda și a fost capturat după o acțiune desfășurată împreună cu Postul de Poliție Ghiroda. Pentru liniștea tuturor, au fost anunțate instituțiile abilitate pentru a gestiona acest caz pe mai departe, astfel încât să nu reprezinte un pericol public”, au transmis autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.