Terase care ocupau ilegal domeniul public, ridicate din zona centrală a Timișoarei

Terase care ocupau ilegal domeniul public, ridicate din zona centrală a Timișoarei

2
DISTRIBUIȚI

Primăria a trimis azi câțiva angajați de la STPT să ridice 17 terase amplasate pe domeniul public pentru care operatorii nu plăteau taxe la bugetul local, neavând documentele legale necesare pentru funcționare.

Proprietarii acestora au fost somați în repetate rânduri să le ridice.

Astfel, astăzi în urma verificărilor făcute în cele 17 locații din zona centrală s-a constatat că majoritatea fuseseră luate de pe domeniul public de către proprietari.

Pentru două terase s-a procedat la ridicarea lor de pe domeniul public de către primărie, costurile de transport (realizat de STPT) și depozitare (la SDM) urmând să fie suportate de firmele care le dețin.

„Prin societățile din subordine, după operațiunile de ridicare a acestor chioșcuri, se salubrizează și repară, dacă este nevoie, zonele pe care acestea au fost amplasate.


Firmele care operează aceste terase au fost somate încă de anul trecut să le ridice de pe domeniul public, deoarece nu se află în legalitate.  Operațiunile de ridicare de pe domeniul public a construcțiilor ilegale vor continua pe tot parcursul acestui an”, au transmis reprezentanții municipalității.

2 COMENTARII

  1. Care terase??…Vai mama lor…ca eu de 3 ani neincetat fac plangere la PMT ca functioneaza ilegal terasa de pe Modex…fac plangerea undeva in luna MAI…a fiecarui an in mod negresit….primesc solutionarea MEREU in luna NOIEMBRIE….cu raspunsul ca s-a constatat ca respectivul local si-a incetat activitatea. Am crezut ca doar Robu era de ca*at…ca favoriza birtashii…dar ce sa vezi…si NOUA administratzie Fritz…a facut exact LA FEL…plangere din IUNIE…solutionata in NOIEMBRIE…spectaculos…s-a constata ca birtul nu mai functioneaza…Local…amplasat in centrul Timisoarei, fara autorizatie, fara aviz de monumente…

  2. Vezi cum gasca de angajati la primarie pe pile si relatii se lupta cu noua adminstratie sa nu fie dati afara. Vezi cum noua organigrama e blocata, vezi cum pana si concursurile de angajare pe veche organigrama sunt blocate. Administratia e partial noua cei vechi tin cu dintii de scaune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.