Un șofer care a lăsat mașina descuiată și cu cheile în contact...

Un șofer care a lăsat mașina descuiată și cu cheile în contact a rămas fără ea. Hoțul fără permis i-a schimbat și plăcuțele de înmatriculare

0
DISTRIBUIȚI

Lipsa de precauție a unui bărbat din Timișoara l-a lăsat pe acesta, cel puțin temporar, fără autoturism. Acesta și-a lăsat mașina, descuiată și cu cheile în contact, peste noapte, pe strada Ion Chica din oraș, și a semnalat ieri polițiștilor dispariția vehiculului.

„În aceeași zi, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat în Timișoara un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.


Acesta a sustras autoturismul, i-a montat plăcuțe de înmatriculare cu număr fals și l-a condus fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, au transmis oamenii legii.

În cursul zilei de azi a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive, tânărul primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități indeacționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.