Viceprimarul Tabără vrea mai multe secții de poliție locală în Timișoara

Viceprimarul Tabără vrea mai multe secții de poliție locală în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Cosmin Tabără spune că, unul dintre obiectivele sale pentru acest an este eficientizarea Poliției Locale și apropierea mai evidentă de cetățean.

Edilul consideră că este necesară, în primul rând, stabilizarea activității de poliție locală prin definitivarea postului de director, deoarece este un interimat care durează de foarte multă vreme, peste un an în acest mandat administrativ și alți opt ani anterior.

„În paralel, voi face demersuri pentru deschiderea a trei-patru secții de poliție locală în municipiu.


S-au identificat și spații disponibile în zona Dacia și în Piața Doina. Un post ar deservi neapărat zona centrală, polițiștii locali având metode de deplasare potrivite pentru străzile pietonale (biciclete, trotinete electrice). Voi solicita din buget și sume pentru dezvoltarea capacității de comunicare a polițiștilor locali”, a transmis, vineri, Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timișoarei a mai precizat că o altă măsură pe care dorește să o implementeze este montarea de camere video la școli și grădinițe, aceste sisteme urmând să monitorizeze perimetrul curții și să fie conectate la un centru comun.

„Vom putea vedea cine intră și cine iese din unitățile de învățământ. Chiar dacă investiția pare mai mare la început, pe termen lung e mai eficient, dacă socotim câte persoane ar trebui să facă pază la aceste obiective”, a mai transmis Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.