Vizibilitate redusă din cauza ceții pe mai multe drumuri naționale și pe...

Vizibilitate redusă din cauza ceții pe mai multe drumuri naționale și pe o porțiune din Autostrada Vestului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-378043558">
Duminică dimineața, vizibilitatea pe mai multe drumuri naționale și pe un tronson al autostrăzii Sibiu – Deva este redusă din cauza ceții.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, vizibilitatea este redusă din cauza ceții sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Arad, Bihor și Harghita.
De asemenea, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 375 – 412, între localitățile Ilia și Holdea, județul Hunedoara, este semnalată ceață, vizibilitatea fiind redusă în trafic sub 100 de metri.
Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 București – Pitești, A1 Deva – Nădlac, A2 București – Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești – Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic scăzute.
Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de mașinile din față şi să folosească corespunzător luminile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.