Zeci de spații deținute de Primăria Timișoara stau goale. Care este motivul

Zeci de spații deținute de Primăria Timișoara stau goale. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Municipalitatea are mai multe spații comerciale pe care le închiriază sub prețul pieței sau le ține goale din cauza condițiilor dezastruoase.

„Uitați-vă câte spații private sunt goale și nu se închiriază! În aceste condiții, prefer să țin actualii chiriași chiar dacă uneori sunt cu o chirie mai mică până le umplu și pe cele goale ca să pot obține bani.


Am spus tot timpul: haideți să finanțăm reparația celor 88 de spații pentru că sunt unele care nu au curent, unele care nu au canalizare, nu au apă, unele care stau să se dărâme, n-au acoperiș. Cine îți dă bani pe ele? Noi (n.r. – primăria) avem clădiri date ca și locuințe sociale în care plouă e puțin spus. Sunt reparații făcute de către cei de la Colterm unde chiuveta e pusă pe cărămizi. Deci este inuman”, ne-a spus viceprimarul liberal Cosmin Tabără.

Potrivit edilului, în urma recensământului spațiilor pe care l-a făcut după preluarea mandatului, Primăria Timișoara deține 300 de spații cu altă destinație (SAD), dintre care 100 sunt libere.

„88 sunt în stare proastă, dar sunt și câteva în stare bună. Se află în Iosefin, Cetate, zona Traian”, ne-a mai spus viceprimarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.