Accident pe șantierul șoselei rămase fără constructor, între Timișoara și autostradă. Vicepreședinte...

Accident pe șantierul șoselei rămase fără constructor, între Timișoara și autostradă. Vicepreședinte CJ Timiș: „Se face acum un contract pentru plombare până vine noul constructor”

2
DISTRIBUIȚI

O mașină s-a răsturnat astăzi pe DJ 691, șoseaua care leagă Timișoara de autostrada A1, între Dumbrăvița și Giarmata. Drumul se afla în reabilitare, însă contractul cu Tehnocer a fost reziliat din cauza faptului că lucrările care ar fi trebuit să fie gata în toamnă nu mai avansau deloc.

Drumul a rămas în șantier, iar șoferii se confruntă cu gropi de dimensiuni impresionante. Din fericire, în urma accidentului de azi, nimeni nu a fost rănit grav, iar mai mulți participanți la trafic au oprit pentru a-l ajuta pe șoferul implicat să-și repună mașina pe roți.

Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, a spus că șoseaua va fi plombată cât mai curând, pentru a nu mai fi un pericol pentru participanții la trafic, până la găsirea unui nou constructor.

„Drumul DJ 691, legătura între autostradă și Timișoara, a fost atribuit unui constructor care nu și-a îndeplinit termenii.


Personal, am fost de multe ori pe teren, am spus încă de anul trecut că acel contract trebuie reziliat și să înceapă o nouă licitație pentru un constructor care dorește și poate să facă treabă. S-a realizat contractul cu Tehnocer și începe o nouă licitație pentru un nou constructor, care va dura câteva luni. Se face acum un contract pentru plombare până vine noul constructor, depinde și de starea vremii. În primăvară oricum vor începe reparațiile și lucrările pentru semnalizări”, Cristian Moș.

2 COMENTARII

  1. Va s pune sa faceti naveta pe drumul asta zilnic pe toti astia din conducerea cj, “cu masinile personale” sa vedeti ce fain e sa ti schimbi rulmentii si toata directia + suspensii tot la 6 luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.