Amfetamină, ecstasy, cocaină și canabis, descoperite de polițiști în urma unor percheziții...

Amfetamină, ecstasy, cocaină și canabis, descoperite de polițiști în urma unor percheziții la suspecți de trafic de droguri. 10 persoane reținute UPDATE Decizia magistraților

1
DISTRIBUIȚI

În urma celor 20 de percheziții efectuate ieri în Timișoara și Giroc, dar și în județul Gorj, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 5,2 kilograme de amfetamină, 246 de comprimate de ecstasy, 110 grame de cocaină, 800 de grame de canabis, 8.000 de euro, 8.000 de lei și cântare de precizie.

De asemenea, 15 persoane au fost conduse la sediul DIICOT Timișoara, pentru audieri, iar procurorii au dispus reținerea, pentru 24 de ore a 10 persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În cursul zilei de astăzi, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 11 persoane, dintre care 10 cercetate în stare de reținere și una în lipsă.

Vă reamintim că, ieri, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au efectuat 20 de percheziții domiciliare, în județele Timiș și Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi distribuit amfetamină, MDMA și cannabis, în județul Timiș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiuni au participat polițiști ai SCCO Arad, SCCO Caraș-Severin și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

UPDATE Judecătorul de drepturi și libertăți a decis că toți cei 10 inculpați  să fie arestați pentru 30 de zile.


Decizia nu este definitivă putând să fie contestată la Curtea de Apel Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Bravo Luci in dupa 19 -le cu baba care ai omorato , in care ai chemat toti dealeri de cocaina si toti consumatori din Tm la tine in casa ca sa i inregistrezi audio video, acum ti a iesit alta praduiala . Felicitari . De la tine din casa au fost luato vre o 30 acum m ai vre o 20 🙂 nu esti fraier deloc , esti profesor de sport! :)). Sper sa nu mai pui la cale vreun asasinat ca sa iti tina intelegrea asta ca altfel cade si asta ca si aia de la tine de pe Trandafirilor :))) Zdreanto Praduitoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.