Aquatim anunță presiune scăzută și întreruperea apei în mai multe localități din...

Aquatim anunță presiune scăzută și întreruperea apei în mai multe localități din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 11 februarie, între orele 9 și 14, în Pietroasa Mare se vor face lucrări de spălare și dezinfecție a rețelei de distribuție. În acest interval, presiunea va fi scăzută.

De asemenea, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție și în localități.


Ca urmare, vineri, 11 februarie, între orele 9-14, în Ohaba-Forgaci presiunea apei va fi scăzută, iar luni, 14 februarie, între orele 8-16, se va întrerupe furnizarea apei în Balinț și Târgoviște.

De asemenea, în 14 februarie, între orele 9-14, în Jena se vor efectua lucrări la rețeaua de distribuție. Pe durata lor se va opri apa în localitate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.