Atacuri la adresa PRESSALERT.ro pe grupul intern de Facebook al USR Timiș....

Atacuri la adresa PRESSALERT.ro pe grupul intern de Facebook al USR Timiș. Cine l-a plagiat pe Nicolae Robu

11
DISTRIBUIȚI

Dezvăluirile PRESSALERT.ro din ultimele zile legate de scandalul de la Colterm au provocat dezbateri aprinse pe grupul închis de Facebook ”Membri USR PLUS Timiș”. Anunțul PRESSALERT.ro legat de faptul că vor urma informații surpriză despre modul în care administrația condusă de Dominic Fritz a acționat în ultimul an pe subiectul termoficării a provocat o vie dezbatere pe acest grup. Dacă unii din USR cereau informații despre ce ar putea fi vorba și care ar trebui să fie strategia de comunicare, două consiliere locale s-au remarcat prin atacurile lansate la adresa jurnalistului Dragoș Boța și a PRESSALERT.ro în încercarea de a minimaliza impactul celor publicate. Acestea au folosit aceleași expresii devenite celebre în timpul administrației Nicolae Robu, care a fost, de asemenea, deranjată de investigațiile PRESSALERT.ro.

Consilierul local Rodica Militaru a comentat, referindu-se la articolele apărute, că „Boța scrie 1/2 adevăruri cu 1/2 minciuni, ca de obicei. Dar când îți dă George Simion like, este ca și cum te-ar scuipa”. Într-un alt comentariu după ce administratorul special de la Colterm SA, USR-istul Cristian Amza a venit cu explicații despre diferențele uriașe dintre sumele cerute Guvernului, lucru remarcat și într-un articol apărut pe PRESSALERT.ro, Rodica Militaru a ținut să comenteze, răspunzându-i „Cristi Amza mulțumesc că ai venit să demontezi manipulările lui Boța. Sigur, era mult mai corect să vină colegii cu întrebări, nu cu acuzații, dar vorba aia atât s-a putut”.


O altă USR-istă, Alina Popa, a comentat că „parcă sunt analfabeți funcționali așa zișii jurnaliști. Dar nu sunt. Doar știu cum să manipuleze”. Imediat, Rodica Militaru a scris „Alina Popa nu sunt analfabeți funcționali, dar presă liberă nu prea mai există. Interesul poartă fesul”.

Paula Romocean, consilier local în CLT Timișoara, a preluat în discursul public stilul folosit de fostul primar Nicolae Robu și de consilierul său personal, Ioan Nasleu, de a încerca să diminueze impactul dezvăluirilor pe motiv că nu au like-uri multe pe Facebook. „Bota a apostat o grămadă de ”povești” în ultima vreme. Multe interpretări tendențioase și zero dovezi. Ar trebui să vadă cine într-un glob de cristal ce mai aberează mâine? P.S. Tare aș vrea să înțeleg sensul acestei postări pe grup. era logic că comentariul lui Simion a atras fanii AUR. Boța abia strânge 50 de like-uri la cel mai de ”senzație” articol”, a scris Romocean pe Facebook.

Precizare: La una dintre postările PRESSALERT.ro, de ieri, de pe Facebook, despre Colterm, a comentat liderul AUR, George Simion. De aici, referirile la acesta ale celor două alese ale USR în Consiliul Local Timișoara. Iată mai jos două dintre mesajele postate pe grupul intern de Facebook al USR Timiș.

11 COMENTARII

 1. Aceasta romoceanu nu are absolut nici o meserie. Singura ei ocupatie fiind turnatoriile si otrava turnata in urechile administratorului unei minuscule fabrici de mobila de baie si care vizau proprii colegi. Cam.asta era singura ocupatie plus bagata la inaintare la diverse combinatii unde acelasi adminstrator „cu liceu” nu dorea sa se murdareasca. A doua ocupatie e de vanzatoare de gogosi Fornetti in spatiul detinut in centrul Timisoarei de aceeasi firma de mobila. Cam asta e persoana sau mai degraba personajul ales de timisoreni sa le vegheze destinele si sa le rezolve problemele curente din postura de consilier local. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu si ne mai miram ca inghetam in apartamente. Deci, meserie nu are, familie nu are, dar da lectii. Ce lectii? Are scoala vietii!

 2. Domnule Bota, cu toată stima și cu tot respectul fata de dumneavoastră, dar sunteți părtaș la dezastrul care se conturează tot mai mult in Timisoara. Ați fost unul din jurnaliști care s-a zbătut sa-i facă campanie celui mai slab candidat posibil din istoria orașului (om fără loc de munca, 0 realizări in viața, cv – nul). Cât despre tovarașa Militaru (fosta comunista) nu sunt prea multe de spus. Cred domnule Bota ca un om de calibrul dumneavoastră trebuie sa acționeze rațional și nu plin de ura cum a fost cazul in campania electorală. Acești oameni noi, așa cum își spun ei, sunt mai rai ca tot ceea ce am avut pana acum. Va doresc succes și sper sa demontați toate escrocheriile acestor oameni cruzi, fără inima, de o răutate ieșită din comun. usr, cea mai mare mizerie.

 3. :)) dar ce ocupatii foarte utile au useristii. In loc sa aiba preocupari legate de functionarea orasului, ei stau pe facebook si urmaresc cate likeuri are unu si altul. Doamne Dumnezeule, dar din ce vagauni or fi aparut toti idiotii si nulitatile astea? Care mai de care mai esuat in viata, acum e mare reprezentant usr.
  Nu putem decat sa ii felicitam pe timisorenii care la alageri au preferat sa stea in casa relaxati si mai ales pe cei atat de idioti incat sa voteze un somer ca fritz. Acum culegem cu totii „roadele”. Noi intre ghilimele, useristii fara ghilimele – ca au grija sa pompeze bani cat cuprinde in tot felul de firme obscure pentru tot felul de proiecte la proiecte si consultante pentru consultante.
  Abia astept spectacolul cand o sa isi termine si procurorii de pus la punct dosarele si vor incepe audierile pentru toate mizeriile facute in anul asta si ceva. Sa ii auzim atunci cum autoritatile au ceva cu ei, ca ei sunt curati ca lacrima dar grupurile de interese nu ii vor :))

 4. Domnule Bota. Inainte cand era Robu mare shaf la botoanele Timisoarei, credeam ca sunteti USR-ist, dar acum vad ca sunteti de fapt PSD-ist curat. Pacat, incepusem (pe vremea robului) sa va admir, dar acum, vad de fapt manipulare aiuristica marca PSD.

 5. Presa trebuie să fie obiectivă, echidistantă și să informeze corect cetățenii. Dacă tu o împarți pe criterii de partid, înseamnă că nu cunoști rolul celei de-a patra puteri în democrație.
  Cât despre Usr-iști, aceștia sunt cei mai manipulatori, mincinoși și incompetenți dintre toți. Normal că ne îmbolnăvim din cauza frigului din case dacă comanda e la comunista și probabil securista pensionară Militaru (Usr-iștii au mințit că vin cu oameni noi și Onești în politică) iar administratorul specia e Cristi Amza, un contabil prăpădit, nulități ca dealtfel toți ceilalți Usr-iști despre care se povestește în comentariile de mai sus, ale oamenilor care îi cunosc.
  Boța a dezvăluit lucruri serioase în urma cărora instituțiile statului au verificat și s-a ajuns la soluții ale instanțelor, pentru binele public. Usr ce a făcut: încasează sume enorme de la stat, noi și nu fac nimic decât să dea din gură numai minciuni și idioțenii.

  • Scopul nu rolul, e să nu ne mai fure banii, prin pagubele pe care le face Timișoarei, administrația Usr-istă, neșcolită, nepregătită, incompetentă și impostoare, redusule z.

 6. Ar fi interesant de investigat si cum cum consilieru usr Negrisanu face jocurile in urbanismul din Timisoara. Dezolvotatorii sunt obligati sa faca cu firma dansului ca sa le mai treaca proiecte sau sa obtina regim mai mare de intaltime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.