Bărbat reținut după ce a tras cu arma la un priveghi, în...

Bărbat reținut după ce a tras cu arma la un priveghi, în miez de noapte

1
DISTRIBUIȚI
Sursa foto: lugojinfo.ro

Liniștea cartierului Micro 2 din Lugoj a fost spartă în noaptea de vineri spre sâmbătă de un foc de armă. Polițiștii ajunși la fața locului, pe strada Rosada, în urma unui apel la 112 efectuat la ora 01:55, au constatat că incidentul a avut loc la… un priveghi.

„Din verificările efectuate a rezultat faptul că un bărbat în vărstă de 47 de ani ar fi executat un foc de armă în plan vertical cu o armă neletală, supusă autorizarii, confecționată pentru a produce zgomot sau a pentru a împrăștia gaze.


Bărbatul nu figura ca deținător de armă, iar arma folosită nu se afla în evidențele Poliției Române”, a transmis IPJ Timiș.

În acest caz, polițiștii au îmtocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, bărbatul fiind reținut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Oamenii legii au luat măsuri pentru monitorizarea zonei, echipaje fiind prezente pe stradă tot weekendul. În plus, la priveghi au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, care se referă la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.