Campioanele Timișului și Aradului nu se întâlnesc nici la următorul baraj de...

Campioanele Timișului și Aradului nu se întâlnesc nici la următorul baraj de promovare în Liga 3. Ce au decis sorţii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: C.S Phoenix Buziaș / Facebook

Reprezentantele Ligii 4 din Timiş şi Arad, două dintre cele mai puternice campionate judeţene din ţară, nu dau piept nici în 2022 pentru un loc în ultimul eşalon naţional. La tragerea la sorţi de astăzi, de la FRF – pentru stabilirea barajelor de promovare în „C” – cel mai vestic judeţ al ţării a fost „împerecheat” cu Gorjul, în timp ce echipa vecinilor din nord va da piept cu „campioana” Mehedinţiului.

Mai strânsă se anunţă încleştarea dintre Hunedoara şi Caraş-Severin.


Celălalt duel stabilit în regiunea 4, Vest.

Vestea poate fi una bună şi pentru actualul şef AJF Timiş, Romeo Malac, în perspectiva alegerilor de sâmbătă. Mereu un obiectiv al preşedinţilor de fotbal judeţean e rata de promovabilitate a echipelor în Liga 3, una cu care timişenii se pot lăuda. Pobeda Dudeştii Vechi şi Avântul Periam sunt ultimele două grupări din „D-Timiş” care s-au alăturat „C”-ului. Malac îi are contracandidaţi la alegerile pentru şefia AJF-ului pe Gabriel Stoicovici şi Antonio Bădescu.

Lupta pentru titlul de campioană judeţeană e încă aprigă în Timiş. În pauza competiţională, uşor surprinzător, pe primul loc în „D” e CSC Peciu Nou (44 puncte), urmată la un punct distanţă de Phoenix Buziaş şi CSM Lugoj (ambele 43 pt.) iar pe 4-5 sunt Parţa şi Comloşu Mare (ambele 42 pt.).

În ceea ce priveşte Liga 4 Gorj, CSO Turceni e lider după turul sezonului regular, cu 23 de puncte, la şase distanţă de urmăritoarele din Bustuchin şi Ţicleni.

Jocurile din barajul de promovare se vor desfășura în format tur-retur (18 iunie, ora 18.00 – 25 iunie, ora 17.30). Echipa din Timiş va fi gazda primei manşe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.