Cele mai noi trenduri pentru femeia modernă sunt la „Chasing Trends” din...

Cele mai noi trenduri pentru femeia modernă sunt la „Chasing Trends” din Iulius Town Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ce-și doresc femeile? Categoric nu doar diamante, pentru că un rimel, ce alungește și curbează genele, făcând privirea mai misterioasă și mai seducătoare, un ruj care atrage atenția sau cosmetice ce oferă strălucire tenului sunt chiar mai importante decât bijuteriile.

Dacă vrei să testezi astfel de produse, vino în Iulius Town la evenimentul „Chasing Trends” și bucură-te de sesiuni de răsfăț, atmosferă relaxantă, o zi petrecută cu cea mai dragă prietenă și fă cunoștință cu cele mai recente trenduri destinate femeii moderne.

Jubile, brandul de bijuterii care ajută fiecare femeie să fie diferită și unică prin accesorizarea ținutelor ei cu podoabe atent alese, și-a propus să celebreze femeia în luna Februarie.

Astfel, în perioada 19 – 20 februarie, la etajul I, din Iulius Mall, în zona IULIUS EXPO are loc evenimentul „Chasing Trends”, care oferă oportunitatea tuturor doamnelor și domnișoarelor să evadeze din cotidian și să se bucure de un întreg weekend de răsfăț, plin de cadouri, arome noi, gusturi fine, cele mai recente tendințe ale vieții de zi cu zi și multe alte insight-uri ale trendurilor actuale.

Vino cu cea mai dragă femeie din viața ta, fie că este cea mai bună prietenă, mama sau sora ta și descoperiți o gamă de branduri consacrate în îngrijire corporală, în estetică, diverși specialiști ce vor împărtăși informații prețioase pentru orice femeie preocupată de un stil de viață modern, ședințe de testare a celor mai noi produse și tehnologii, promoții, oferte și multe alte surprize perfecte pentru relația dintre voi două.

Nu rata nici expoziția „Povești de iubire din jurul lumii”, pe care o poți descoperi în Atrium și unde poți admira instalații creative și artistice supradimensionale, ilustrații, videouri, colecții de obiecte din universul amoros, zone interactive pentru public, galeria cuplurilor celebre, simboluri şi idei din trecut despre iubire.

Însă, dacă faci cumpărături, nu uita de campania „All You Need is Love & Shopping” și câștigă premii.


Consultă regulamentul pe site-ul Iulius Town Timișoara!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.