În cel mai bun sezon european, CSM Lugoj s-a oprit în sferturile...

În cel mai bun sezon european, CSM Lugoj s-a oprit în sferturile Challenge Cup. Eşec la limită şi în returul cu Aydin

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj nu a reuşit să facă pasul şi în semifinalele Cupei Challenge. După ce a scris istorie pentru sportul local în acest sezon, formaţia de pe Timiş a fost eliminată de gruparea turcă Aydin BBSK.


Rezultatul final acasă, în sala „Ioan Kunst Ghermănescu”, a fost precum în tur, 3-2 pentru oaspete.

După un eşec strâns în Turcia, dătător totuşi de speranţe, lugojencele au început bine returul şi şi-au apropiat primul set cu 25-23, deşi la un moment dat oaspetele erau în avantaj. O luptă dură pentru puncte s-a dat însă şi în setul 2. CSM a avut 24-23, dar nu a putut apoi să încurce pe serviciul turcoaicelor, care au câştigat cu 26-24.

Timişencele nu au dezarmat şi au condus cu 2-1 la seturi după un segment constant încheiat 25-22. Dar al patrulea set a fost acontat de echipa din Aydin, mai clar 20-25. Iar misiunea formaţiei din Banat devenea deja foarte grea. Cu un moral mai bun, oaspetele au condus de la început şi s-au impus în decisiv cu 15-9.

CSM rămâne însă cu un parcurs de vis în eurocupe, cel mai bun parcurs istoric, şi continuă campania din Divizia A1.

Înaintea partidei, pe pagina de Facebook a clubului timişean a fost postată o caricatură cu referinţe istorice. Mesajul a primit câteva reacţii negative de la internauţi din Turcia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.