CSM Lugoj şi-a continuat parcursul excelent din A1 cu un succes la...

CSM Lugoj şi-a continuat parcursul excelent din A1 cu un succes la Craiova. Felicitări speciale pentru voleibalistele timişence

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a părăsit Cupa Challenge în sferturi, dar îşi continuă ceea ce poate fi cel mai bun sezon prin prestaţiile din campionat. Ieri, voleibalistele de pe Timiş s-au impus cu 3-1 la seturi în fief-ul lui SCMU Craiova şi au ajuns la şase victorii consecutive în Divizia A1!

Doar liderul Târgovişte stă mai bine ca Lugojul într-un clasament al formei. „Multă muncă a stat în spatele meciului jucat astazi în Sala Polivalentă din Craiova, cu SCMU”, se arată pe pagina CSM-ului.


Echipa bănăţeană a întregistrat următoarele rezultate pe seturi: 24-26, 34-32, 25-13 și 25-14.

„Gazdele au luptat admirabil și au avut mai multe mingi de set, în actul secund, recuperate calm de fetele noastre, care s-au impus abia la punctul 34. Adunăm șase victorii consecutive și continuăm drumul spre Final4. Bravo fetelor!”, se mai arată în postare.

Voleibalistele au fost felicitate pe pagina echipei şi de către cunoscutul scriitor Radu Paraschivescu, legat sufleşte de Lugoj, oraşul copilăriei sale. „Mă înclin, vă aplaud şi vă îmbrăţişez. Bravo!!!”, a scris Paraschivescu.

CSM e pe locul 4 în A1, cu 40 de puncte, şi sâmbăta viitoare (ora 17.00) primeşte acasă replica „lanterneri” „U” Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.