CSU din Suceava, SCM Politehnica tot de pe antepenultimul loc. Handbaliştii alb-violeţi...

CSU din Suceava, SCM Politehnica tot de pe antepenultimul loc. Handbaliştii alb-violeţi au dezamăgit din nou

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Clubul Sportiv Universitar din Suceava / Facebook

Sezonul 2021-22 se transformă într-unul complet de coşmar pentru SCM Politehnica. Echipa alb-violetă de seniori a fost învinsă astăzi şi în Bucovina, de CSU din Suceava, (fostă) colegă în partea a doua a clasamentului, scor 26-31. Timişorenii rămân astfel pe antepenultimul loc.

Duel de clasament între echipele cu 12 puncte, meciul din nord-estul ţării a fost tranşat de gazde.


Acestea au condus cu 17-13 la pauză. Poli, fără Sadoveac, s-a apropiat la doar două goluri în partea secundă, în minutul 47 după un nou gol marca Sabin Ignat, dar revenirea s-a lăsat aşteptată. Sucevenii s-au distanţat decisiv spre final, când au avut şi şapte goluri avantaj.

CSU din Suceava urcă, la cota 15 puncte până pe locul 9, alb-violeţii rămâne antepenultimii… şi au parte de o nouă deplasare, la Bucureşti, cu CSM. Meci programat duminică, 6 februarie, de la ora 11.00 (TVR 2), în Sala Rapid.

SCM Poli (marcatori): S. Ignat 8 goluri, Csog 7, Cîmpan 3, A. Dedu 2, A. Cristescu 2, Fenici 2, V. Chira 1, R. Trif 1, A. Moldovan 1.

Parteneriat concretizat cu Pick Szeged

În altă ordine de idei, SCM Politehnica a încheiat un parteneriat cu cunoscutul club maghiar Pick Szeged, plan dorit de ceva vrem şi pus la punct recent. Președintele Consiliului de Administrație de la SCM Timişoara, Sorin Șipoș, a vorbit despre acest parteneriat în cadrul emisiunii „Tribuna Polisportivă”, de la Tele Universitatea.

„Nu este doar un parteneriat sportiv. Noi vrem să vedem ce au făcut ei de au ajuns acolo unde sunt. Bugetul lui Pick are 16% componentă publică, restul provine din fonduri private. Exact asta am înțeles: în momentul în care zona privată vine, aduce un plus de profesionalism și o perspectivă solidă și pe baza asta poți construi”, a spus printre altele Şipoş.

Dacă la seniori alb-violeţii sunt în reconstrucţie, la nivel juvenil s-au înregistrat progrese semnificative prin noua academie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.