Cutii poștale „smart” la Poșta Română

Cutii poștale „smart” la Poșta Română

0
DISTRIBUIȚI

Poșta Română se digitalizează. 3.000 de cutii poștale digitale urmează să fie amplasate în oficiile Poștei Române cu acces 24/7, dar și în alte zone strategice de interes din România, pentru a facilita o accesibilitate cât mai bună atât clienților, cât și firmelor de curierat.

În paralel, compania va dezvolta și o rețea de livrare pick-up/drop-off pentru magazinele online, cu peste 3.000 de locații în toată țara.

Sumele pentru modernizarea și digitalizarea companiei se ridică la 40 de milioane de euro și provin din finanțare externă.

„Investiția în aceste cutii poștale digitale și, de asemenea, în liniile automate de sortare face parte dintr-un proiect pe care îl avem în plan pentru dezvoltarea companiei, în beneficiul clienților noștri.


Acesta este doar punctul de plecare, urmând să derulăm și alte investiții menite să îmbunătățească experiența clienților cu Poșta Română și să ajute la extinderea companiei, atât în România, cât și în străinătate”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

În paralel cu acest proiect, Poșta Română va dezvolta o rețea de livrare pick-up/drop-off pentru magazinele online. Acest serviciu nou este conceput ca urmare a creșterii comerțului electronic și va oferi o altă opțiune de livrare consumatorilor finali care cumpără online, fiind disponibil în peste 3.000 de locații, oficii poștale și zone strategice de interes.

Investiția în Sisteme de Sortare Automatizată va contribui la reducerea timpului de tranzit pentru transportul coletelor în România și face parte din strategia de modernizare a Poștei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.