Deputatul USR de Timiș Nicu Fălcoi: „Moscova sfidează Europa. Cel mai rău...

Deputatul USR de Timiș Nicu Fălcoi: „Moscova sfidează Europa. Cel mai rău scenariu se întâmplă acum în Ucraina”

0
DISTRIBUIȚI

Federația Rusă a atacat Ucraina, așa cum am fost avertizați de atâtea ori în aceste zile. Deputatul USR de Timiș Nicu Fălcoi este de părere că acest act de maximă violență și agresivitate nu se întâmplă în 1940, ci în 2022, iar ce vedem ne aruncă cu 150 de ani în urmă.

„Nu are rost să ne ascundem după vorbe frumoase, în acest moment cel mai mare inamic al nostru are un nume: Vladimir Putin, iar Federația Rusă devine o sursă a răului.

Din primele informații, trupe rusești au intrat în Ucraina din Belarus, ceea ce face regimul de la Minsk la fel de criminal ca și pe cel de la Moscova.

Îmi este greu să cred că Vladimir Putin a ordonat doar o operațiune limitată.


Deja agențiile de știri vorbesc de o invazie la scară largă. Din acest motiv, probabil că vom avea mișcări militare care vor include și regiunea Mării Negre”, a precizat, joi, deputatul Nicu Fălcoi.

Acesta a mai spus că impactul de securitate și efectele militare în întreaga Europă vor fi devastatoare și va trebui să dăm dovadă de solidaritate și mai ales de voință politică.

„Din punct de vedere al evoluției imediate este greu de anticipat, Federația Rusă va încerca să își mențină inițiativa prin ofensivă și va fi de așteptat replica militară a Ucrainei.

România trebuie să condamne în termeni duri acțiunea Federației Ruse și Belarus. Nu putem accepta ca pacea să fie distrusă de un regim criminal, iar Europa să fie aruncată într-un nou război”, a mai afirmat Fălcoi.

 

Sursă foto: ELINT News/antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.