Doi internaționali de rugby și-au prelungit contractele cu SCM Timişoara

Doi internaționali de rugby și-au prelungit contractele cu SCM Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Conducătorul Dan Borzaş şi Gabriel Rupanu. Foto: scmtimisoara.ro

SCM Timişoara şi-a asigurat în continuare serviciile a doi jucători care au făcut parte din lotul „Stejarilor”. Atât Gabriel Rupanu, cât şi Vlad Neculau, rugbişti întorşi recent de la lot, au semnat prelungirea înţelegerilor cu clubul de pe Bega.

Celor doi le-ar fi expirat în vară vechile contracte.


Mijlocaşul la grămadă Rupanu (24 ani) a marcat un eseu important pentru România cu Rusia şi a fost titular şi în victoria cu Portugalia. El a semnat acum până în 31 decembrie 2024, aşadar pe încă aproape trei ani. În timp ce flanker-ul Neculau (23 ani, foto jos dreapta), aflat de asemenea în lot pentru campania Europe Rugby Championship, a parafat o nouă înţelegere care-o va ţine la SCM până la finele anului 2023!

„Cei doi „lei” au contribuit din plin la calificarea formației noastre în finala Cupei României, împotriva echipei Știința Baia Mare, meci reprogramat pentru 2 aprilie”, se arată în anunţul clubului. Ambii vor revenit la lotul naţional pentru meciul cu Spania, programat peste zece zile, joc în care o victorie ar asigura prezenţa „Stejarilor” la Cupa Mondială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.