Doi șoferi în stare de ebrietate, dați jos de la volan înainte...

Doi șoferi în stare de ebrietate, dați jos de la volan înainte de a produce tragedii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1129434258">

 

 

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați care s-au urcat băuți la volan.

Luni, în jurul orei 06:30, polițiștii din Belinț au depistat în localitatea Iosifalău un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot luni, dar în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat, pe strada Pop de Băsești, din Timișoara, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele ambilor șoferi a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.