Dosare penale pentru doi șoferi din Timiș, după ce au fost opriți...

Dosare penale pentru doi șoferi din Timiș, după ce au fost opriți de polițiști în trafic

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1655742975">

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați care au comis infracțiuni rutiere.

În 23 februarie, în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control în localitatea Bazoșu Nou un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În data de 23 februarie, în jurul orei 01:53, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat, pe Calea Martirilor din Timișoara, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care a condus un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.