Drulă: Prioritatea mea este unitatea partidului. USR va face opoziție pe tot...

Drulă: Prioritatea mea este unitatea partidului. USR va face opoziție pe tot terenul

1
DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a făcut, marți dimineață, un apel la unitate. „În perioada următoare, prioritatea mea este unitatea partidului”, spune el.

„Uniunea Salvați România a făcut istorie în acești ani, fiind primul partid cetățenesc care a ajuns la guvernare și vom continua și după acest moment să facem istorie împreună în anii care urmează.


Suntem astăzi singurul partid democratic de opoziție și singurul cu o agendă adevărată liberală din România”, spune Cătălin Drulă.

El i-a mulțumit lui Dacian Cioloș pentru contribuția la proiectul fuziunii dintre USR și PLUS.

„Fără Dacian Cioloș și fără Dan Barna această fuziune nu ar fi existat. Avem datoria să continuăm acest proiect. (…) În perioada următoare, prioritatea mea este unitatea partidului. Sunt convins că vom ieși din acest moment mai puternici decât înainte”, adaugă noul lider USR.

El a avut un mesaj și pentru liderii PSD și PNL: „USR va face opoziție pe bune”.

„USR va face opoziție pe tot terenul și, imediat cum situația epidemiologică o va permite, ne veți vedea din nou în stradă”, afirmă Drulă.

Întrebat dacă va candida pentru funcția de președinte al partidului la următorul congres, Cătăliun Drulă a evitat un răspuns tranșant: „Asta e o decizie pe care o voi lua la momentul în care vom organiza congresul pentru pntru președinția plină a partidului”.

Dacian Cioloș a anunțat luni și-a prezentat demisia din funcția de președinte al USR. Demisia apare la doar patru luni după congresul USR PLUS.

„Am considerat de bun simț să-mi prezint demisia”, a spus Dacian Cioloș, luni, în cadrul unei conferințe de presă

1 COMENTARIU

  1. Ce partid cetățenesc? Ei au pus să conducă țara ongiștii și pe cei din multinaționale. Evident, pe cei mai hoți și incompetenți dintre ei, criteriu clasic deja, aplicat de celelalte partide care au fost la guvernare și față de care Usr-iștii ziceau că ne salvează. Nu, Usr-iștii vor să vândă tot ce a mai rămas din țară!
    Da, fac istorie prin incompetență și lipsă de compasiune pentru oameni. Au cocoșat oamenii când au putut și unde au putut, de exemplu în Timișoara: au crescut impozitele, taxele, prețul la căldură, transportul în comun, tot ce au putut și paradoxal a scăzut nivelul serviciilor prestate:curățenia, căldura etc.
    Așa că orice ar zice Drulă, noi știm ce pot pentru că, până acum și-au dat măsura valorii peste tot unde au condus : primărie (la Sectorul 1,evident furată), consiliu local, societăți sau regii de stat, ministere șamd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.