Evenimente pentru tineri francofoni, organizate de Institutul Francez din Timișoara

Evenimente pentru tineri francofoni, organizate de Institutul Francez din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Și în această lună, Institutul Francez din Timișoara organizează atelierele de franceză pentru copii și adolescenți, cu povești, cântece și jocuri în limba franceză cu Mimi la Souris pentru grupa de începători și un atelier de actorie în limba română cu Andreea Andras, actor, profesor de artă dramatică și vorbire scenică. Înscrierile, obligatorii, se fac la adresa de e-mail mediatheque.timisoara@institutfrancais.ro, în limita locurilor disponibile, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0256 490 544.

Tot în această lună, Institutul Francez propune copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani un atelier de desen online, cu ilustratorul de cărți pentru copii Dan Ungureanu.


Pentru cei mici, între 5 și 7 ani, basmele lui Charles Perrault vor fi sursa de inspirație, iar cei mai mari vor avea parte de o incursiune în lumea personajelor de bandă desenată francofonă, de la Ștrumfi și Lucy Luche, până la Tin Tin. Participarea se face în urma completării unui formular, care va fi urmat de informații suplimentare.

Cea de-a treia ediție „Forumul tinerilor: Europa unei noi generații”, dedicată implicării tinerilor români și francezi în Europa în cadrul Anului European al Tineretului 2022, se va desfășura online între 4 și 6 februarie, participanții având prilejul să discute despre problemele majore care preocupă tânăra generație. Evenimentul va fi transmis live pe facebook vineri, de la ora 18:00, sâmbătă transmisiunile vor începe la ora 10:30 iar duminică, la ora 10:30, participarea la atelierele organizate necesitând completarea unui formular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.