FLAGRANT Polițist local, atacat în centrul Timișoarei: ”Te prind, f…-n gură și...

FLAGRANT Polițist local, atacat în centrul Timișoarei: ”Te prind, f…-n gură și îți rup gâtul”. Video cu momentul agresiunii UPDATE Decizia procurorului

12
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-798900736">

Un polițist local a fost atacat, astăzi, în centrul Timișoarei de un bărbat nemulțumit de faptul că era amendat un șofer de TIR. Incidentul s-a petrecut în zona fântânii de la Punctele Cardinale. În timp ce polițiștii locali i-au cerut actele șoferului care a intrat cu camionul într-o zonă cu tonaj restricționat, un bărbat a început să-i admonesteze pe aceștia să lase contravenientul în pace. Individul a devenit violent și l-a îmbrâncit pe unul dintre polițiștii locali. La un moment dat, scandalagiul l-a lovit cu piciorul în stomac pe agentul care a folosit spray-ul lacrimogen.

Scandalagiul a susținut, ulterior, că nu a lovit pe nimeni și a refuzat să prezinte un act de identitate. ”Fu….vă Dumnezeu. Vă omor. Șpreiati om cu cancer? Cretinilor, criminalilor. Nu te uit cât trăiesc, gunoiule. Te prind, f…-n gură și îți rup gâtul. Ascultă de mine. (..0 Te țin minte. Nu te iert”, a strigat bărbatul. Acesta i-a spus șoferului de TIR că ”mă pișam pe ei.Nu mă opream. În Germania nu îți face nimic”. La fața locului a sosit echipa de intervenție a Poliției Locale Timișoara, moment în care individul a susținut că ”am de mers la un notar acum și vin după unde vreți”, dar a fost imobilizat și dus pentru cercetări. Scandalagiul este din Dumbrăvița și are 56 de ani. Poliția Locală Timișoara va sesiza IPJ Timiș pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

UPDATE După audieri, aseară, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a decis reținerea pe 24 de ore a scandalagiului pentru ultraj.

 

12 COMENTARII

    • Probabil nu stiti ce inseamna o ,,fapta surprinsa in flagrant”… Vedeti intai sensul cuvantului in DEX apoi vedeti definitia ,,infractiunii flagrante” (desi pentru acuratete ar fi nimerit ,,faptei flagrante”). O sa va lamuriti unde e ,,flagrantul”.

  1. Primăria Timișoara știe doar să abuzeze de amenzi, să crească impozite, taxe, căldura care n-a fost. Dar să facă centura n-a reușit. Suntem coada țării. Dacă aveam centuri și indicatoare bune Tirul sigur nu ajungea în centru. De asta probabil e revoltat individul – în înregistrare îl pomenește pe Fritz. Iar P. L. T., foștii gardieni publici, uneori face exces de zel, fără să analizeze contextul, conjunctura.
    Nu vă bateți joc de cei care și-au riscat viața în Revoluție și pentru voi, cum spune omul!

  2. deci ,ce s-a intamplat defapt? un sofer de tir ok, un alt cetatean nemultumit pe cineva? apare politia locala care defapt se ia cu cetateanul si mai e soferul de tir , despre ce flagrant este vorba? iar ce s-a intamplat pana la urma si defapt ca pentru ca poate ca nu stiu, o traducere daca se poate…

  3. daca nu te duce mintea…
    un baiat era cu tirul, politia l-a oprit, nenea recalcitrant trecea intamplator pe acolo si s-a luat la cearta cu politia care a oprit camionul:) e atat de simplu.
    Obez infect, sare la scandal, si dupa plange ca vezi doamne a fost dat cu spray …el fiind bolnav. la cum arata nici nu ma mir ca e bolnav, dar sa-si vada de bolile lui nu sa faca pe justitiarul cand nu e cazul. sper ca a luat o amenda cat burta lui de mare :))

  4. FLAGRANT Mai bine ai scrie de amenda primită de Primărie de la Garda de Mediu pentru gunoaiele de pe spațiul public în loc să te faci avocatul PMT!

  5. Dacă Pressalert susține Usr înseamnă că nu e echidistant, obiectiv, presa liberă, într-un cuvânt nu e presă ci propagandă. Sper să nu fie așa deși am văzut și eu unele idicii că ar fi așa, dar doar cu unii Usr-iști. În felul ăsta Pressalert se mânjește iremediabil. Păcat!

  6. Nila si „Timisorean” . care e legatura intre USR sau alt partid si intamplarea prezentata in articol? voi sunteti postacii aia cu IQ ce tinde spre 0, carora li se pare ca orice se intampla in lume e din cauza usr-ului, pnl-ului,etc. Pacat ca sunt tot mai multi „destepti” ca voi.

  7. Legătura e evidentă. Usr conduce orașul și Primăria, de care ține Poliția Locală, care joacă rolul principal în articol. Nu știu ce IQ are Andrei, dacă tinde spre zero sau infinit, dar se pare că nu știe nici mersul pe jos și nu vede în jurul lui. Postacii Usr pare că sunt la fel competenți ca și emanațiile lor la Primărie! Elucu Bratu!
    Da, tot mai mulți se deșteaptă dându-și seama de înșelăciunea Usr și regretând că i-a votat.

  8. Am inteles. USR conduce primaria, de care tine Politia Locala, deci primaria e de vina in cazul in care un politist local incalca legea/greseste .Nu ca ar fi cazul in situatia data. In cazul de fata politia locala isi facea datoria.Bine/rau nu sunt eu in masura sa judec. Recalcitrantul era pe jos, si a „atacat” politistii. Cand vorbesti despre postaci, te referi la tine , sunt convins. Ca tu aduci in discutie partide politice in discutii in care tema este cu totul alta. Nu ma astept sa intelegi , si nu neaparat pentru ca nu poti, ci pentru ca nu vrei. Dar, din nou, fiecare face ce vrea, crede ce vrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.