Florica Chiriță, prima femeie din România președinte al unei camere de comerț

Florica Chiriță, prima femeie din România președinte al unei camere de comerț

0
DISTRIBUIȚI

Premieră în Romania, la Timișoara. După 16 ani în care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a fost condusă de omul de afaceri Georgică Cornu, funcția a fost preluată acum de Florica Chiriță, care devine astfel prima femeie din țară care conduce o cameră de comerț.

Cu o cariera de peste 30 de ani în carul CCIA Timiș, Florica Chiriță a fost, pe rând, referent de specialitate, șef serviciu, director general adjunct, director general și președinte executiv, iar acum președinte.

„A fi manager performant înseamnă să fii «predispus» la muncă asiduă și implicare totală.


Este un rol care mi s-a potrivit, pe care l-am dus la bun sfârșit cu succes, dar pe care vreau să-l continui. Cred cu convingere și mă regăsesc în cuvintele unui cunoscut profesor australian și antreprenor, care spunea că «trecutul îți dă rădăcini, prezentul îți dă energie, iar viitorul îți dă aripi» (dr. Andrew Rixon). Chiar și Camera de Comerț Timiș se regăsește în aceste cuvinte. CCIAT este o organizație care prețuiește continuitatea și își construiește viitorul pe temelia trecutului”, a transmis Florica Chiriță după numirea în funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.