Forum de afaceri în domeniul agriculturii, organizat de CCIAT în parteneriat cu...

Forum de afaceri în domeniul agriculturii, organizat de CCIAT în parteneriat cu Ambasada Israelului

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Firmele timișene vor avea posibilitatea de a participa la un forum de afaceri online în domeniul agriculturii, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu ambasada statului Israel la București.


Acesta va avea loc la sfârșitul lunii martie și fi axat pe soluții moderne de agro-tehnologie precum managementul apei, sisteme de irigații, sere, tehnologii de creștere a animalelor sau ferme de lapte, toate practicate în Israel, o țară în care agricultura joacă un rol extrem de important, în ciuda condițiilor climatice neprielnice și a deficitului de apă. Firmele membre ale CCIAT beneficiază de participare gratuită la eveniment.

Acest forum din domeniul agriculturii este cel de-al doilea după cel din sectorul medical care a avut loc în luna decembrie, ele fiind organizate după ce Excelența Sa David Saranga, ambasadorul Israelului la București, și Bereket Knafo, șefa misiunii economice și comerciale israeliene în România, au făcut o vizită la CCIAT.

Forumul se va desfășura pe platforma ZOOM, și ulterior înregistrării, participanții vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail, împreună cu instrucțiunile de conectare. Informații suplimentare și confirmări de participare se pot obține la adresele de e-mail office@cciat.ro și lbarbu@cciat.ro sau la numerele de telefon 0372 185 285 și 0720 042 473.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.