Încă trei centre de vaccinare se închid în județul Timiș

Încă trei centre de vaccinare se închid în județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-927410655">

Numărul tot mai scăzut de timișeni care se imunizează anti-covid a determinat autoritățile locale să închidă încă trei centre de vaccinare din județ.

Astfel, miercuri, Prefectura a anunțat că în cadrul Nucleului Județean Timiș de Coordonare a Vaccinării s-a decis sistarea activității următoarelor centre de vaccinare împotriva COVID-19, începând cu data de 1 martie 2022: Centrul Incuboxx și Spitalul CFR din Timișoara și centrul care funcționează la Spitalul Jimbolia.

Miercuri, DSP Timiș a informat că, în ultimele 24 de ore, au fost administrate 255 de vaccinuri, majoritatea fiiind doze booster 2 și 3.

Vă reamintim, tot de la 1 martie se închid și centrele de vaccinare situate la: Vox Technology Park; Fundația Județeană pentru Tineret Timiș; Muzeul de Transport Public; Moșnița Veche; Kardinal One Medical Ciacova și Casa de Cultură „Ion Cojar” din Recaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.