Interesul foarte scăzut pentru vaccinarea anti-covid închide câteva centre din Timiș

Interesul foarte scăzut pentru vaccinarea anti-covid închide câteva centre din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Interesul tot mai scăzut pentru imunizarea anti-covid a timișenilor a determinat autoritățile locale să închidă, din 1 martie, câteva centre din județ.

Luni, DSP a raportat, pentru ultimele 24 de ore, doar 197 de doze administrate, dintre care 70 au reprezentat doza 2 și 106 doza 3.

În Timiș, numărul persoanelor vaccinate complet împotriva COVID-19, de la debutul campaniei și până în prezent, în centrele de vaccinare este de 326.011.

Nucleul județean de coordonare a vaccinării Timiș a decis să se închidă centrele de vaccinare situate la: Vox Technology Park; Fundația Județeană pentru Tineret Timiș; Muzeul de Transport Public; Moșnița Veche; Kardinal One Medical Ciacova și Casa de Cultură „Ion Cojar” din Recaș.

Centrele de vaccinare se vor închide din data de 1 martie.

Totodată, a fost închis centrul de vaccinare situat la Căminul Cultural din comuna Șag.

Vrem, nu vrem, numărul de vaccinări zilnice continuă să scadă.


E momentul să ne gândim şi la economia de bani publici, motiv pentru care începem să închidem centrele de vaccinare. Dacă se impune, vom continua să închidem sau să reducem programul, dar nu de pe o zi pe alta, ci cu anunț din timp. Sunt banii noştri, să nu-i risipim!”, a transmis, luni, prefectul Mihai Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.