Interlop fugar din Timișoara, capturat în Germania. Câți ani trebuie să stea...

Interlop fugar din Timișoara, capturat în Germania. Câți ani trebuie să stea în pușcărie

1
DISTRIBUIȚI

Un cunoscut interlop timișorean, care era dat în urmărire internațională, a fost capturat, ieri, în Germania. Gabriel Drăgan a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara, la sfârșitul lunii decembrie, într-un dosar a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad alături de alți spărgători pentru constituire sau aderare la un grup infracțional organizat, furt calificat și tentativă de furt calificat.


Aceștia au fot acuzați că au spart sediile mai multor firme și locuințe din Timiș, Arad și Hunedoara de unde au plecat cu importante sume de bani, prejudiciul fiind de 472.674,65 lei.

Drăgan a primit o pedeapsă de cinci ani, o lună și 20 de zile de închisoare, dar a plecat din țară înainte de pronunțarea sentinței definitive. Conform unor surse din cadrul Poliției Timiș, acesta a fugit în primă fază în Italia, iar apoi a plecat în Spania. Drăgan a decis să plece în Germania, numai că la Munchen polițiștii l-au verificat și au descoperit că era dat în urmărire internațională. Drăgan a fost reținut și urmează să fie începute procedurile de extrădare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.