Jucătorii de la SCM Timişoara rămân selecţionabili la primele reprezentative de rugby...

Jucătorii de la SCM Timişoara rămân selecţionabili la primele reprezentative de rugby şi baschet ale României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

Deşi clubul nu parcurge „cu totul” cea mai bună perioadă din punct de vedere al performanţelor. Jucătorii lui SCM Timişoara rămân în vederea loturilor naţionale. Alexandru Olah a fost din nou chemat la echipa de baschet seniori a României de selecţionerul Dragan Petricevic. În schimb, la rugby, Gabriel Rupanu şi Vlad Neculau se pregătesc pentru importantul duel din Spania al „Stejarilor”.

Pe lângă Olah, Petricevic, antrenor şi pe Bega, l-a chemat iarăşi de la SCM şi pe Edward Petrescu, pe lista rezervelor.


România s-a reunit în weekend la Ploieşti pentru pregătirea meciului cu Albania din precalificările la Campionatul European 2025. Joc programat joi, de la ora 18.00, în reşedinţa Prahovei.

„Sunt optimist și acest optimism vine din modul cum jucătorii au abordat acțiunea trecută. Mi-a plăcut foarte mult dorința de a învinge. Rareori am întâlnit o națională a României care să fie condusă în deplasare la o diferență destul de mare, la început de meci, și apoi să revină și să câștige. Asta îmi dă multe speranțe pentru meciul cu Albania”, a spus Dragan Petricevic, cu referire la primul meci, victoria cu Luxemburg (scor 73-70).

În grupa de 3 Albania conduce, având coșaveraj 92:89. Doar locul 1 merge mai departe, în faza următoare a calificărilor.

Rugbiştii, aproape de calificare

În ceea ce priveşte naţionala de rugby, „Stejarii” îşi poate apropia calificarea la Mondiale cu un succes în fief-ul Spaniei, joc programat duminică, 27 februarie, ora 13.45, la Madrid.

Gabriel Rupanu şi Vlad Neculau au fost din nou selecţionaţi, ambii au semnat recent prelungiri contractuale cu SCM Timişoara.

Recent, tot de la clubul municipal timişorean au fost chemaţi mai mulţi tineri la selecţionatele juvenile şi de tineret de handbal masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.