Juniorii lui CFR Timişoara, învinşi în finala Cupei României U19 la futsal....

Juniorii lui CFR Timişoara, învinşi în finala Cupei României U19 la futsal. Gazda FK Odorheiu Secuiesc s-a impus la scor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: captură YouTube / Futsal Romania

CFR Timişoara a avut un parcurs admirabil în competiţia K.O. de futsal destinată juniorilor mari.


Feroviarii au disputat astăzi finala cu gazda FK Odorheiu Secuiesc, însă au cedat la un scor sever, scor 0-7 (0-3).

În prima rundă, CFR a trecut pe 14 decembrie cu 14-2(!) de CSJ Ştiinţa „U” Craiova. Calificată în Final 8, echipa timişoreană a început în weekend turneul de la Od. Secuiesc. Sâmbătă, în sferturi, CFR a învins-o cu 9-3 pe KSE Tg. Secuiesc, apoi, ieri, în semifinale, a fost un duel 100% feroviar cu CFR Tr. Severin. Bănăţenii s-au impus din nou, cu 5-1! Azi însă, în Sala Sporturilor, din Odorheiu Secuiesc, timişorenii au trebuit să se recunoască învinşi de amfitrioni, poate la un scor cam dur. Multe goluri fiind încasate pe final.

În Liga Elitelor U19, CFR se află pe 3 în Seria 2, la un punct în spatele formaţiei din Dr. Tr. Severin. A cărei vizită o primeşte pe 26 martie, în runda a 6-a.

Seniorii, în schimb, merg şi ei chiar la Odorheiu Secuiesc, pentru duelul cu formaţia locală din etapa a 6-a a turului suplimentar al Ligii I. Timişorenii sunt pe 4, cu 27 de puncte acumulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.